Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σοβαρεύτηκα....για λίγο όμως!

Όπως θα έχετε καταλάβει όσοι με παρακολουθείτε καιρό όλα όσα φτιάχνω έχουν μια δόση παλιμπαιδισμού...Στις αρχές πειραματίστηκα και με άλλα στύλ αλλά στα δύο χρόνια πλέον έχω συμβιβαστεί πως αυτό μου βγαίνει αβίαστα. 

Όταν άρχισα να φτιάχνω καμβαδάκια η αδελφή μου η μικρή ξετρελάθηκε. "Θα μου φτιάξεις και εμένα ένα για το δωμάτιο μου αλλά πιο σοβαρό και σε γήινες αποχρώσεις???" μου είπε όλο χαρά. Τι κι αν της εξηγούσα επί ώρες πως ακόμα δεν ξέρω που μου  πάνε τα τέσσερα και πως θα μου ήταν πολύ δύσκολο να φτιάξω κάτι τέτοιο εκείνη επέμενε...

Η αλήθεια είναι πως για καιρό το πήγαινα απο αναβολή σε αναβολή μιας και δεν μου έβγαινε με τίποτα όμως. Ώσπου έφτιαξα τον προηγούμενο πίνακα και μόλις τον είδε ο Πετράν μου είπε χαρούμενος "Πουκαρινούλα μου είναι τέλειος ότι πρέπει για το παιδικό!" και εκεί με έπιασε το πείσμα μου... Έβαλα λοιπόν στοίχημα με τον εαυτό μου να κάνω κάτι πιο σοβαρό και το αποτέλεσμα ήρθε x μιας και της αδελφής μου άρεσε σε μένα καθόλου...

Ο καμβάς αυτός είναι μέτριος σε διάσταση και σύμφωνα με την παραγγελία της αδελφούλας μου έχει γηίνα χρώματα. Η διαδικασία σαν διαδικασία ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστική και λυτρωτική το αποτέλεσμα απλά δεν με αντιπροσωπεύει τόσο. Και για να μην νομίζετε πως είμαι καμία γκρινιάρα που ψαρεύει φιλοφρονήσεις να σας πω πως τον προηγούμενο με τον καιρό άρχισα να τον αγαπάω και πως δοκιμαστικά τον έχω πάνω στο τζάκι (τι κι αν ο Πετράν ήθελε να το βάλουμε στο παιδικό) μέχρι να αποφασίσω που θα το κρεμάσω! Τελικά έτσι είμαι εγώ στην αρχή όταν τα βλέπω τελειωμένα δεν μου αρέσουν αλλά στην πορεία αρχίζω να τα βλέπω με άλλο μάτι. Όποτε και αυτον ίσως σε λίγες μέρες να τον αγαπήσω χιχι. Αλήθεια σε σας συμβαίνει ποτέ αυτό???

Στο διαταύτα η σοβαρότητα δεν κράτησε πολύ...μόνο κάποιες ώρες! Και στην επόμενη ανάρτηση θα δείτε την παλιά καλή Πουκαρίνα με το γνωστό "παιδικό" στυλάκι της ;)

Voila λοιπόν το πινακάκι :






Καλή εβδομάδα σε όλους λοιπόν και καλό απόγευμα ;)

υγ: Και η δική μου εβδομάδα ξεκίνησε υπέροχα...μια σύνθεση μου διακρίθηκε στην πρόκληση της Χρύσας και κέρδισα ένα υπέροχο δωράκι! Ευχαριστώ λοιπόν και απο εδώ την Χρύσα και την σχεδιαστική της ομάδα. Πιστέψτε με για μένα που στις συνθέσεις ακόμα κάνω μωρουδιακά βήματα η διάκριση αυτή με ενθάρρυνε πολύ να συνεχίσω και γιαυτό περισσότερο χρωστάω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ!

15 σχόλια:

  1. Ιωαννα υπεροχος ο καμβας...τελεια χρωματα...απο τα αγπημενα μου!!!!!!!οσο για την διακριση ..σου αξιζε..εκανες υπεροχη δουλεια!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μου είναι απλά υπέροχος ο καμβάς σου! και μπορεί, όπως λες εσύ δηλαδή, να μην σε αντιπροσωπεύει απόλυτα αλλά εγώ βλέπω πολλά στοιχεία σου, απο αυτά που όλες θαυμάζουμε και αγαπάμε!...είμαι σίγουρη οτι σε πολύ λίγες μέρες θα το δείς και εσύ και θα τον αγαπήσεις πολύ!
    Όσο για την διάκριση, την άξιζες, ήταν τέλεια η σύνθεση σου!
    Καλό απόγευμα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφος ο πίνακας!!!
    Οσο γι αυτό που παθαίνεις να μην σ' αρέσουν αυτά που φτιάχνεις είναι η ανασφάλεια του καλλιτέχνη που με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος και συνεχίζει συνεχίζει .....τις αναζητήσεις του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα τελειος πολυ ομορφα χρωματα τελειοςςςςςς δειξε μας και μας πως το κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ιωάννα μου όλα όσα φτιάχνεις, στο έχω πει και στο ξαναλέω, είναι πανέμορφα με πολύ γούστο τέλεια εκτελεσμένα. Με ότι και να ασχοληθείς το αποτέλεσμα βγαίνει, για μένα πάντα, άκρως επαγγελματικό!
    Συνέχισε να κάνεις όμορφες δημιουργίες από ύφασμα, χαρτί και άλλα υλικά και μην σε νοιάζει τίποτα!
    Καλή εβδομάδα :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κοριτσάκι!!!!!!είναι υπέροχος!!!Μήπως να αρχίσω και γω τα επιφωνήματα....οοοοοοοοοοοοοοοαααααααααααα αξίζεις πολλές υπέροχες λέξεις!!και χαίρομαι που άφησες λίγο τα τσόχινα και το έριξες στην ζωγραφική γιατί μεγαλουργείς! Υπέροχα χρώματα κ άριστα συνδυασμένα!!Συγχαρητήρια και για την διάκρισή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανεμορφη δουλεια!!!!εξαιρετικο αποτελεσμα!!!
    να σαι καλα και να εχεις μια υπεεεροχη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο το πινακάκι, εμένα μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και οι συνδυασμοί που έχει! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πω! Δεν έχω λόγια! Είναι πανέμορφος! Άσε που δεν μπορώ να διαλέξω ποιος είναι πιο ωραίος από τους 2, με δεδομένο ότι τα σπιτάκια είναι το αγαπημένο μου θέμα...
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε, λοιπόν, δεν ξέρω τί λες εσύ, αλλά είναι πολύ όμορφα και τα σοβαρά και τα πιο σοβαρά σου καμβαδάκια. Πολύ μου αρέσουν. Ειδικά κανα δυο που είδα σε πιο παλιές σου αναρτήσεις, τα έβαζα άνετα στο δωμάτιό μου.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εχω λογια για το καδρακι που έφτιαξες, ειναι υπεροχο!! Παρε θαρρος κια αρχισε να δημιουργεις!! όλοι παντως καπως ετσι νιωθουμε για τις δημιουργιες μας, για αυτο περνουμε θαρρος απο τα σχολια των αλλων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΛΑ-ΤΡΕΥ-Ω!!!!!!!!!!! Τυχερή αδελφούλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλειο κ αυτό!!! ΑΑχ τι τυχερή η αδερφούλα!!!! Πάντως κάνεις εξαιρετική δουλειά με τα καμβαδάκια είναι φοβερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον λατρευω αυτον τον πινακα.αληθεια ε???δν σε αντιπροσωπευει!χμμμμμ.....κριμα γιατι εγω μολις το. Ειδα αναγνωρισα αμεσως στοιχεια σου.ανειναι απκα υπεροχος.
    δν ηξερα τπτ θα εβρισκα αμεσως πως το εχεις κανει εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν δν ηξερα τιποτα ηθελε να πει ο ποιητης αλλα εξι τα χαραματα απο κινητο .....ειμαι με το να ματι κλειστο....χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: