Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ένα μαγικό σαββατοκύριακο! part1

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν αφιερωμένο στην δημιουργία αποκλειστικά! Και ξέρετε πότε είναι καλύτερη η δημιουργία???? Όταν την συνοδεύει καλή παρέα :)

Παρέα λοιπόν με την Νατάσα περάσαμε ώρες ατελείωτες πάνω απο χρώματα, καμβάδες, πινέλα και πολλά πολλά ακόμα. Τι ωραία που είναι όταν ο άλλος διασκεδάζει το ίδιο με πράγματα που ευχαριστούν και εσένα...Τι κι αν είχε 40 βαθμούς εμείς κλείσαμε το Σάββατο 10 ώρο δημιουργίας και αν δεν είχε νυχτώσει νομίζω δεν θα σταματούσαμε ποτέ! Δοκιμάσαμε διάφορα, παίξαμε με τεχνικές και με μια μόνο λέξη περάσαμε σούπερ!

Τη Νατάσα την γνώρισα αρχικά μέσα απο τις δημιουργίες της και πραγματικά λάτρεψα τόσο το στύλ της όσο και την τελειότητα όλων όσων έφτιαχνε. Αποτέλεσε για μένα σημείο αναφοράς και έμπνευσης (και ακόμα αποτελεί χιχι) γιαυτό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να την γνωρίσω απο κοντά έβαλα στην άκρη ντροπές και την συνάντησα. Η πρώτη μας συνάντηση με κατέπληξε! Ξέρετε αυτό "το νοιώθω οικεία με έναν άνθρωπο που δεν έχω ξανασύναντησει ποτέ" σε έμενα προσωπικά συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια και όταν  μου συμβαίνει το βιώνω λίγο σαν μαγεία.

Έκτοτε όποτε έχω μια απορία σχετικά με τον αντικείμενο η Νατάσα είναι εκείνη που μου την λύνει :) και ποτέ μα ποτέ δεν διαμαρτύρεται! Και επειδή ξέρω πως θα τα διαβάζει όλα αυτά και ίσως νοιώθει άβολα (είμαστε ταπεινά εμείς τα Τοξοτάκια) σταματάω κάπου εδώ για να σας δείξω κάποια απο τα πραγματάκια που φτιάξαμε το μαγικό αυτό σαββατοκύριακο.

Ένα απο τα πολλά που ασχοληθήκαμε ήταν οι καμβάδες και οι mixed media τεχνικές. Φανερά επηρεασμένη απο την Christy Tomlinson έφτιαξα δύο καμβαδάκια για το υπνοδωμάτιο μου. Για την ακρίβεια εξέλιξα (τρομάρα μου) την αρχική ιδέα της Christy με τα καταπληκτικά κοριτσάκια της και στο αρσενικό τους και έφτιαξα και ένα αγοράκι που παραδόξως δεν μου βγήκε τόσο γκέι όσο περίμενα χιχι.   



Και επειδή μονίμως γκρινιάζω πως δεν μένω ευχαριστημένη με αυτά που φτιάχνω να σας πώ πως αυτά τα συγκεκριμένα τα αγάπησα πολύ, τόσο πολύ... που ω ναι τα κρέμασα ήδη! Ιδού τα πειστήρια:



Ξέρω... , κομματάκι μικρούλια έπεσαν για τον τεράστιο τοίχο που τα έβαλα αλλά ακόμα δεν νοιώθω αρκετή αυτοπεποίθηση να περάσω σε μεγαλύτερους καμβάδες και δουλεύω τους μικρότερους από αυτούς που αγόρασα. Που θα πάει θα τελειώσουν τα μικρά και αναγκαστικά θα φτιάξω και κανέναν μεγαλύτερο :) 

Πάντως νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός και όσο δουλεύω καμβάδες σαν να βελτιώνομαι..εσείς τι λέτε???

Καλό απόγευμα σε όλους!

υγ: Νατάσα μου σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες να "παίξουμε" παρέα :) και που μου έδωσες και τα δικά σου "παιχνίδια" να παίξω χιχι . Ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα! 

12 σχόλια:

  1. Πάντα τέτοια κοριτσάκια!! Υπέροχες δημιουργίες με την καλύτερη παρέα!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελεια τα καμβαδάκια σου Πουκαρινάκι!!! τι ωραία που είναι να δημιουργείς παρέα!!!!!
    πάντα τέτοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχοι οι καμβάδες σου ... και χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα τέτοια κορίτσια! Μπράβο Ιωάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!
    Πολύ ωραία τα καδράκια σου! Τέλεια!
    Πρέπει να ήταν μια πολύ καλή εμπειρία να δημιουργείς παρέα με έναν άνθρωπο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

    Ανυπομονώ να καταπιαστώ κι εγώ με τους καμβάδες και τα χρώματα!

    Να είσαι καλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πολύ γρήγορα θα έλεγα πως προχωράς! Είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι καμβάδες είναι υπέροχοι!!! Αχ τα έχω λατρέψει αυτά τα καδράκια σου θέλω και εγώ για το δωμάτιο μου!!!! Πάντως η Νατάσα από το λίγο που την γνώρισα είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος και σε κάνει να νιώθεις μια απίστευτη οικιότητα από την πρώτη ματιά! we love Natasa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωαννα μου ειναι υπεροχα τα πινακακια σου!!!περιμενω και το part 2!!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σούπερ είναι!!!!!Αξίζει που τα κρέμασες!!!!μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Κορίτσια υπέροχα τα καδράκια !!!!τι κάνει η καλή παρέα ε εκπληκτικές δημιουργίες!!!Καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ιιιι καλέ!!!! Άρχισα να κάνω την πολύ καθυστερημένη μου γύρα μετά τις διακοπές και το πρώτο που βλέπω είναι αυτό;;; Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Πουκαρινούλα μου, περάσαμε όντως σούπερ! Δεν έχω λόγια για την φιλοξενία σου... και η έμπνευση πήγε σύννεφο τελικά!

    Τα καδράκια φυσικά τα είδα και από κοντά και είναι απίστευτα... τι ωραία που τα έβαλες στον τοίχο σου!

    Ελπίζω να τα πούμε και πάλι από κοντά σύντομα ;ο)

    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έφτασα εδώ από το blog της Νατάσας, για να δω τα κατορθώματά σου και ξετρελάθηκα! Μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές έχασα τόσο ωραία πράγματα?? Καταπληκτικά τα καμβαδάκια σου! Ζήλεψα!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: