Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Συνέντευξη με τον "Γιακουμή"

Puccarina: Σήμερα το μπλόγκ μας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον "Γιακουμή". Πες μας "Γιακουμή" μου λίγα λόγια για σένα...?
Γιακουμής: Λέγομαι Γιακουμής , έχω μόλις 11 εκ ύψος και λίγα γραμμάρια βάρος. Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό. Αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλέ και αγαπημένο μου φαγητό οι λαχανοντολμάδες!
Puccarina: Και με τι ασχολείσαι?
Γιακουμής: Έχω κάνει πολλές δουλειές απο σερβιτόρος σε Αριανό εστιατόριο μέχρι υδραυλικός σε διαστημόπλοια αλλά η κρίση χτύπησε και εμένα και τον τελευταίο καιρό ήμουν άνεργος. Για καλή μου τύχη βρέθηκε ο Κύριος Μπόμπος και μου έδωσε δουλειά. Σε λίγες μέρες λοιπόν ξεκινάω την καρίερα μου ως Νεραίδος των δοντιών. Αύριο κιόλας ταξιδεύω να γνωρίσω και απο κοντά το καινούριο μου αφεντικό που αν και δεν το έχω δεί ακόμα είναι σκέτη γλύκα!
Puccarina: Οικογένεια έχεις???
Γιακουμής: (το προσωπάκι του συννεφίαζει) έχω....και μάλιστα μεγάλη αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γιαυτό το θέμα μιας και πρόσφατα έχασα τον δίδυμο αδελφό μου..μεγάλη συμφορά με χτύπησε και ακόμα προσπαθώ να το ξεπεράσω. Βλέπετε ο κακομοίρης ο Λυκούργος έπεσε στα χέρια του Φόν Δημητράκη (λυγμός) και πέρασε τα πάνδεινα! Αιωνία του η μνήμη...
Puccarina: Τα θερμά μου συλληπητήρια....Αλλά ποιός είναι ο φον Δημητράκης?
Γιακουμής: Ένα αγοράκι 3 χρονών που ακόμα μπερδεύει το "χαίδευω" με το "διαλύω" αλλά επειδή είναι μικρούλης προσπαθώ να μην του κρατήσω κακία.
Puccarina: Και η υπόλοιπη οικογένεια σου?
Γιακουμής: Ε αυτούς θα τους γνωρίσετε σιγά σιγά θα σας τους στέλνω να τους παίρνετε συνέντευξη. Είναι όλοι τους φοβεροί τύποι!
Puccarina: Πρίν σε αφήσουμε θα κάνεις μια ευχή για όλους όσους μας διαβάζουν?
Γιακουμής: Εύχομαι σε όλα τα παιδάκια του κόσμου να αγαπάνε τα παιχνίδια τους και να τους φέρονται με τρυφερότητα και σεβασμό... Σε όλους δε τους μεγάλους εύχομαι να μην ξεχνάνε ποτέ πως και εκείνοι υπήρξαν κάποτε παιδία ;)
Puccarina: Γιακουμή μου, σε ευχαριστούμε για την μίνι συνέντευξη, περιμένουμε με αγωνία να γνωρίσουμε την υπόλοιπη οικογένεια σου. Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην καινούρια σου δουλειά και καλό ταξίδι. Α και μην ξεχάσεις να πάρεις και καμία δραμαμίνι γιατί έχω πληροφορίες πως τα ελληνικά Ελτα έχουν πολλές αναταράξεις στα ταξίδια τους! 


Καλό απόγευμα σε όλους!

υγ1: Την ιδέα για το Γιακουμή μου την έδωσε η φίλη Βάλια δείχνοντας μου αυτό εδώ και ζητώντας μου να φτιάξω κάτι ανάλογο για τον μικρούλη της. Έτσι ένα ζεστό απογευματάκι γεννήθηκε ο Γιακουμής.
υγ2: Η πρώτη μου απόπειρα που ομολογουμένως δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη και βάση της οποίας φτιάχτηκε ο Γιακουμής (ο δίδυμος αδελφός Λυκούργος....) άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια του γίου μου Φον Δημητράκη που του πήρε κυριολεκτίκα το σκάλπ παίζοντας μαζί του. Ελπίζω και εύχομαι να μπορέσω να τον επιδιορθώσω και να τον αναστήσω και αν τα καταφέρω τότε θα τον μετονομάσω Λάζαρο χαχα.  


7 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχα ιωαννα ειναι γλυκας!!!! ελπιζω να μπορεσεις να αναστησεις τον καημενο τον λυκουργο!!!! μπραβο σου!!! εισαι τοσο δημιουργικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ πολύ χαριτωμένος ο μικρούλης!!!!!!μπράβο Ιωαννίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τι κούκλος!!!! Πέρασε και από το σπιτάκι μου... σουχω βραβειάκι μικρό Ιωαννάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γλυκός που είναι ο Γιακουμής! Πολύ χάρηκα που τον εγνώρισα! Ελπίζω μετά τη θεραπεία να νιώσει καλύτερα και ο μικρός Λυκούργος - Λάζαρος! (Έχεις σκεφτεί να γράψεις παιδικά σκετσάκια;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι τρελό παιδί, δεν παίζεσαι!!!! Όχι μόνο αγαπώ τρελά τον Γιακουμή... αλλά και η παρουσίασή τους είναι άπαιχτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τώρα μόλις γνώρισα τον Γιακουμή!! υπέροχος νεραιδοδοντούλης!!

    Βάσω Σοφού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα σκέτος γλύκας ο Γιακουμής αλλά και η δημιουργός/δημοσιογράφος είναι φανταστική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: