Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Art is a lie...

Και τα πειράματα συνεχίζονται...αυτή τη φορά σε καμβά!

Η αλήθεια είναι πως δεν μου βγηκε και πολύ καλό....αλλιώς το είχα στο μυαλό μου αλλιώς κατέληξε. Αν σκεφτείτε όμως πως το έφτιαξα με τον Φον Δημητράκη παρέα σούπερ είναι χαχα. Ο μικρός ήθελε να τα πιάσει όλα...και τα ακρυλικά είναι ανεξίτηλα να σημειωθεί. Απο την μία να τσακώνομαι με τον Δημήτρη για τα πινέλα απο την άλλη να απλώνω τo medium πάνω στον καμβά. Απο την μία να του σκουπίζω τα χέρια του απο τα χρώματα απο την άλλη να απλώνω και λίγο χρώμα πάνω στο καμβά..."Εσύ γιατί λερώνεις μαμά τα χέρια σου και εγώ δεν κάνει?" να ρωτάει με παράπονο και άντε να εξηγήσεις σε ένα τρίχρονο το λόγο (που μεταξύ μας εκτός απο την μαμαδίστικη υστερία του "μη λερωθείς" δεν τον ξέρω κιόλας...) 

Τσακωμένοι ανεβήκαμε απο το υπόγειο με τον γίο μου και με το καμβαδάκι να μην μου πολυγεμίζει το μάτι...Αργότερα βέβαια αφού τα ξαναβρήκαμε εκείνος καμάρωνε σαν το γύφτικο σκερπάνι δεξιά και αριστερά δείτε τι έφτιαξε η μαμά και εγώ την βοήθησα...Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας να το πάιζω τρελός ζωγράφος απουσία μόνο του μικρού διαφορετικά η τέχνη όχι μόνο δεν σε χαλαρώνει αλλά σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ιατροφαρμακευτική παρακολούθηση!





Το μόνο πάντως που δεν θα άλλαζα απο το καμβαδάκι αυτό με σιγουριά είναι τα σοφά λόγια του Κυρίου Πικάσο...η τέχνη είναι όντως ένα ψέμμα που σε βοηθάει να δείς την αλήθεια ;)

Καλό απόγευμα σε όλους ;)

υγ1: Για καλή μου τύχη αυτό το σκ θα είναι άκρως δημιουργικό μιας και θα έχω φοβερή παρέα που μοιράζεται τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες με μένα και τα αγοράκια μου θα φύγουν απο το σπίτι για να μας αφήσουν ήσυχες να δημιουργήσουμε! Αχ πότε θα περάσουν οι δύο μερούλες παρα κάτι που έμειναν....ανυπομονώ!!!!!!
υγ2: Και επειδή στην προηγούμενη ανάρτηση ζητήσατε παραπομπή απο τα βιντεάκια που βλέπω πατήστε εδώ και μετά μπείτε στο κανάλι της Christy Tomlinson (scarletlime)! Η γυναίκα δεν παίζεται!!!! 

11 σχόλια:

  1. aaaaa fantastiko!!!!!!
    Eleos stamata na eisai toso authrh me ton eauto sou einai teleio exw ksetrelathei!!!!!!!
    Bravo!!!!!!
    Filakia polla ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο απο mixed media που κυκλοφορει στα ελληνικα μπλογκς!!!κατα την ταπεινη μου αποψη παντα!εξαιρετικη δουλεια κι αυτη και η προηγουμενη!!!!!!πολλα φιλια και καλη συνεχεια!να σαι καλα.....και συνεχισε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Πουκαρινάκι - πανέμορφο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!
    ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!!
    ΠΑΡΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ!!
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!!
    ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΙΟΥ!!!!!!!
    ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Βρε άστο να λερωθεί το παιδί... (λέει αυτή που δεν έχει παιδιά και δεν τα πλένει μετά, χαχαχα)

    Σι γιου βέρι-βέρι σουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τέλειοοοοο, Μου άρεσε φοβερά τα χρώματα το στήσιμο το θέμα όλα τόσο χαρούμενα μου άρεσε άρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωάννα μου, είναι πανέμορφο (όπως όλα όσα με τα οποία καταπιάνεσαι!!)... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέεεελειο! μπράβο σου Ιωάννα! ότι πιάνεις το καταφέρνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πάρα πολύ όμορφο!!!
    Συνέχισε να δούμε και άλλα έργα....
    Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: