Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

I am so excited!!!!

Εδώ και λίγες μέρες έμαθα κάτι που με έκανε απίστευτα χαρούμενη και επιτέλους μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας! Από τον Ιούλιο ανήκω και εγώ στην απίθανη σχεδιαστική ομάδα καρτών του Get Creative και ειλικρινά έχω ενθουσιαστεί πάαααρα πολύ.

Το blog της Ειρήνης το παρακολουθώ από την αρχή του και πάντα λάτρευα τις προκλήσεις.  Θαύμαζα ιδιαίτερα την καλή δουλειά που κάνει ολόκληρη η ομάδα και όταν μου έγινε η πρόταση μου κόπηκαν κυριολεκτικά τα πόδια. Τέτοια συγκίνηση από όταν πήρα το πτυχίο μου είχα να νιώσω χαχα. Ελπίζω και εύχομαι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν τα κορίτσια βάζοντας με στην ταλαντούχα ομάδα τους και να καταφέρω και εγώ να σας εμπνεύσω λιγάκι...

To ντεμπούτο μου λοιπόν  σαν μέλος της σχεδιαστικής ομάδας γίνεται με το ακόλουθο sketch για της 5 Ιουλίου (λόγω καλοκαιριού θα έχουμε μόνο μια πρόκληση για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο):




και η δική μου ερμηνεία είναι αυτή:






έραψα ακτινωτά, κόλλησα πεταλουδίτσες και περλίτσες και το καταδιασκέδασα !!!

Εσείς τι λέτε θα παίξετε μαζί μας???(πωπω δεν περίμενα πως θα το έγραφα αυτό και εγώ αυτό κάποτε!) Έχετε πολύ χρόνο (μέχρι 30/7) να φτιάξετε κάτι  και να το συνδέσετε με το γνωστό βατραχάκι στο blog για να θαυμάσουμε και εμείς τις ομορφιές που θα φτιάξετε!

Μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα πανέμορφο δωράκι από το Craft and Pieces!!!!

Είναι τόσο ωραία άλλωστε "to get creative" ;)

Καλημέρα σε όλους!



10 σχόλια:

  1. Μπράβο Ιωάννα!!!!Το άξιζες με τα χίλια!!οι κάρτες σου είναι απίθανες και είσαι πάρα μα πάρα πολύ ταλαντούχα!!Αυτή δε η κάρτα είναι πανέμορφη!!!μπράβο μπράβο!!!πολύ χάρηκα!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μου συγχαρητήρια και καλή αρχή!!Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί θαυμάζω την δουλειά σου!!Οσο για την κάρτα απλά φανταστική!!Από τις πιο ωραίες δουλειές σου!!Και πάλι συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ioanna, its fabulous to have you as part of the team as I have always admired your beautiful work and your amazing writing. Love this beautiful card and the fabulous stitching a real work of art.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Iωάννα συγχαρητήριαααααα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή Ιωάννα μου!!!Πολύ όμορφη η καρτούλα σου!!!Το ράψιμο την κάνει πολύ ιδιαίτερη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλυκό Puccarinaki συγχαρητήρια και επάξια είσαι στην σχεδιαστική ομάδα για την δημιουργικότητα σου, τις υπέροχες ιδέες και την έμπνευση που έχεις, για τις πανέμορφες κατασκευές σου και όχι μόνο!!! Η καρτούλα σου είναι φανταστική!!! Πολύ όμορφο το ράψιμο που έκανες και οι πεταλουδίτσες με τις περλιτσες το στολίζουν τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πόσο χαίρομαι που μπηκες στην ομάδα σου το έχω πει παντού και με κάθε τρόπο - θα σου το πω κι εδώ! Το ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσουν οι κάρτες σου (και όχι μόνο), και η αρχή που έκανες είναι καταπληκτική! Θα δίνεις φοβερή έμπνευση κάθε μήνα ;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα σε έχουμε μαζί μας στη σχεδιαστική ομάδα κοριτσάκι!!! Μου αρέσουν όλες οι δημιουργίες σου είτε είναι από χαρτί είτε από τσόχα είτε από οποιοδήποτε άλλο υλικό! Έχεις ταλέντο!!! Η καρτουλα είναι τόσο όμορφη, εντυπωσιακή και πολύ χαριτωμένη!!! Καλή αρχή λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Πουκαρίνα!! είναι πολύ όμορφες οι λάρτες σου!!μπράβο! μπορώ να πάρω μέρος και γω στο διαγωνισμό? όταν λες πράσινο βατραχάκι τι εννοείς? φιλάκιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στην ομάδα του GC! Πολύ ιδιαίτερη αυτή η κάρτα! Μας πώς τα καταφέρνετε έτσι όμορφα με τη ραπτομηχανή κι εμένα μου έχει βγάλει την ψυχή!!!! Όμορφη και προσεγμένη η κάρτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: