Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

You color my days

Το ξέρω πως έχω χαθεί τελευταία...Λίγο οι ετοιμασίες για το Πάσχα, λίγο κάποια πραγματάκια που ετοιμάζω για πολλούς και διαφόρους λόγους με έχουν κρατήσει μακρυά απο την μπλογκογειτονιά.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε όμως δεν μπόρεσα να κρατηθώ και καθυστερώντας άλλα πράγματα που μεταξύ μας είχαν προτεραιότητα έφτιαξα κάτι!

Απο όλες τις φωτογραφίες του μικρού μου υπάρχει μια που αγαπώ ιδιαίτερα. Τραβήχτηκε απο την αδελφή μου (τι πρωτότυπο...) τον περασμένο Οκτώβριο την ώρα που ο μικρός ζωγράφιζε χωρίς να καταλάβει καν πως τον τραβάνε φωτογραφία. Αυτή τη φωτογραφία απο τότε έλεγα πως πρέπει κάποια στιγμή να την κάνω σύνθεση αλλά ως γνωστόν μονίμως το άφηνα για το μέλλον.

Πριν περίπου ένα μήνα αποφάσισα να συμμετάσχω σε μια ανταλλαγή σελίδων. Για αυτή την ανταλλαγή θα έπρεπε να φτιάξω 31 σελίδες 6 επί 6 (ίντσες) για 31 διαφορετικά άτομα που με την σειρά τους θα μου στείλουν και εκείνα απο μια δική τους σελίδα. Στόχος κάθε άτομο που συμμετέχει σε αυτή την ανταλλαγή να έχει ένα μίνι άλμπουμ με 31 σελίδες άλλων! Οι σελίδες μου λοιπόν θα έπρεπε να είναι αντιπροσωπευτικές του "ύφους" μου , αν και μεταξύ μας ακόμα το ψάχνω...Σκέφτηκα λοιπόν πως αυτό που με αντιπροσωπεύει περισσότερο είναι η τσόχα σαν υλικό και πως θα ήταν αρκετά πρωτότυπο να φτιάξω τσόχινα διακοσμητικά για τις 31 σελίδες μου. Και ενώ στην αρχή μου φάνηκε έξυπνη ιδέα στην πορεία αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολο και χρονοβόρο απ ότι φανταζόμουν. Για να μην πολυλογώ ένας απο τους λόγους που έχω χαθεί είναι και αυτός. Όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο ράβω σαν τρελή τα διακοσμητικά για τις σελιδούλες μου.

Όταν έφτιαξα το πρώτο διακοσμητικό μόλις το αντίκρυσα αμέσως θυμήθηκα την φωτογραφία που σας προανέφερα. Ίσως γιατί θύμιζε απίστευτα παιδική ζωγραφία και είπα απο μέσα μου πως όταν θα τελειώνα με την ανταλλαγή θα έφτιαχνα μια σύνθεση με αυτή την φωτογραφία και τσόχινα διακοσμήτικα. Βέβαια για ακόμα μια φορά έκανα σχέδια που ανατράπηκαν.

Η πρόκληση για σύνθεση του Get Creative της 1ης Απριλίου μαντέψτε τι θέμα έχει....μια σύνθεση με χρήση υφάσματος και μόνο υφάσματος για τα διακοσμητικά στοιχεία! Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στο κάρμα. Όπως λοιπόν ίσως καταλαβάτε ήδη το Σάββατο αφού αγόρασα παπούτσια για την βαφτιστήρα πετάχτηκα στα γρήγορα και απο το φωτογραφείο και εμφάνισα την περιβόητη φωτογραφία. Η ώρα για να γίνει σύνθεση είχε επιτέλους έρθει!

Το απογευματάκι με αρκετές τύψεις πήρα κάποια απο τα διακοσμητικά που με κόπο είχα ράψει για τις σελιδούλες της ανταλλαγής , την φωτογραφία και κατέβηκα στο υπόγειο.

Δύο ωρίτσες αργότερα μετά απο διάφορα πειράματα σε πρωτόγνωρες τεχνικές (γάζωμα σε χαρτί, misting κλπ κλπ) η σελιδούλα μου ήταν έτοιμη και με χαρά σας παρουσιάζω την συμμετοχή μου.






Με χαρά μπορώ να δηλώσω πως μετά και απο αυτή τη σύνθεση σαν να νοιώθω λίγο καλύτερα με το τελικό αποτέλεσμα των συνθέσεων μου. Επιτέλους άρχισαν να με αντιπροσωπεύουν και αυτό με κάνει να θέλω να φτιάξω και άλλες...

Καλο βράδυ σε όλους ;)
υγ1: υπόσχομαι να πέσω με τα μούτρα πιά στην σελιδούλες της ανταλλαγής και μέσα στις επόμενες μέρες να έχω συμπληρώσει τα διακοσμητικά που "έκλεψα"! Πιστέυω πως με λίγη προσπάθεια θα είμαι μέσα στα χρονικά περιθώρια και ελπίζω τώρα που είδατε ένα μικρό preview αυτού που θα πάρετε απο μένα να σας αρέσει...
υγ2: και σε αυτή τη σύνθεση αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν η μορφή του τίτλου αλλά όπως και στην προηγούμενη μιας και δεν έχω αυτοκόλλητα γράμματα (που θα αγοράσω υπόσχομαι σύντομα!) αναγκάστηκα να κάνω αλχημείες. Τύπωσα απο τον υπολογιστή γραμματάκια που θυμίζουν scrabble και τα χρωμάτισα για να δώσω ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος. "Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι" ;)

18 σχόλια:

  1. είναι πανέμορφη και ο Δημητρακης κούκλος όπως πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω τον ενδοιασμό σου για τις συνθέσεις μιας που έχω ακριβώς τον ίδιο. Έχω φτιάξει ελάχιστες και αυτές είναι η ντροπή της σύνθεσης...:-)
    Πραγματικά όμως δεν νομίζω οτι εσύ έχεις να φοβάσαι τίποτα, μιας που είναι εξαιρετικές!!! Και τα διακοσμητικά σου...πραγματικά πανέμορφα και μοναδικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι υπέροχα χρώματα! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! Μου έφτιαξες τη μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ είναι το στυλ σου !!! αυτή η σύνθεση είσαι ΕΣΥ !!! ΤΕΛΕΙΑ είναι Ιωάννα μου !!! καλή επιτυχία και Καλό Πάσχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα μου, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Please please please συνέχισε με τις συνθέσεις, όντως αυτό είναι το στυλ σου, είναι μοναδικό και υπέροχο! Πραγματικά ενθουσιάστηκα μόλις το είδα!!! Τα χρώματα, τα διακοσμητικά... και τόσες λεπτομέρειες, τρελάθηκα και με τα λουλουδάκια, πωπωππωπωω..... Φιλιά πολλά, Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτεινή και χαρούμενη σύνθεση! Πιστεύω κ εγώ πως σε αντιπροσωπεύει! Βρε λες να δοκιμάσω κ εγώ καμία σύνθεση; Ευχαριστούμε πολύ και για την συμμετοχή σου στο get creative! Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. WOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW
    I am seriously in love with this layout!
    you followed the challenge perfectly....just fabulous
    I love the felt details...just amazing work...
    thank you so much for playing along with us at Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Ιωάννα δεν εχω λόγια... τα χρώματα, τα διακοσμητικά σου...αχ περιμενω την σελίδα με αγωνία!!! πω πω..τι να πω...δεν ξερω!!! ολα ειναι υπέροχα!!! γεια στα χέρια σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω πάθειιιιιιιιιιιιιιιιι πλάκα!!! Είναι απίστευτη! Σε βλέπω να κερδίζεις!
    Σμουτς!
    Ο μικρός κουκλάκι ζωγραφιστό!
    Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτική σύνθεση,μ' αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα που έβαλες και η φωτο τέλεια!!!!
    Καλή Ανάσταση!!!!
    Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανεμορφη συνθεση Ιωαννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Another amazing and beautiful piece of art from you the rainbow is amazing and your little boy looks like he is concentrating so so hard. Thank you for sharing this beauty with us at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ ομορφη συνθεση...και όντως πολυ ωραια και η φωτογραφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. beautiful layout,great picture of the little one. thank you for joining us at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χριστός Ανέστη! Puccarinaki η σύνθεση σου είναι φοβερή και λατρεύω τις τσόχινες δημιουργίες σου!!! Τι κρίμα που δεν είχα μπει κι εγώ στην ανταλλαγή σελίδων. Ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Ιωάννα είναι εκπληκτική η σύνθεση σου !!μαρεσουν πολύ ολα τα διακοσμητικά με τσόχα που έβαλες αλλά και η φωτογραφία του μικρού σου είναι τέλεια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Fantastic!!! Thanks for playing with us at Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: