Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ένα τσαντάκι, ένα βραβείο, μια νίκη και πολύ κρύο!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα απο τον αέρα που ακουγόταν έξω απο το παράθυρο! Αφού για μια στιγμή νόμιζα πως ήμουν η Ντόροθυ απο τον Μάγο του Όζ και αναρωτήθηκα που να βρίσκονται άραγε τα κόκκινα γοβάκια μου...Το καλό με αυτόν τον καιρό είναι πως δεν μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές στο σπίτι και έτσι όλη μέρα την αράζεις μπροστά στο τζάκι ιδίως όταν ο κακός καιρός συνδυάζεται με άδεια απο την δουλειά.

Όταν το μεσημεράκι άνοιξα τον υπολογιστή δύο ευχάριστες εκπλήξεις με περίμεναν! Η μία ήταν ένα βραβειάκι απο την Μαρία Την ευχαριστώ πολύ και με την σειρά μου το χαρίζω σε όλους εσάς που έχετε την υπομονή να με διαβάζεται....



Η δεύτερη ήταν η νίκη της κάρτας μου στην πρόκληση της Αναστασίας του Get Creative!!!! Είναι πρώτη φορά που κερδίζω σε κάτι χωρίς να είναι τυχαία επιλογή και έχω τρελαθεί απο την χαρά μου!
Κρίμα που δεν μπορείτε να δείτε το χαζοχαρούμενο χαμόγελο που έχει ζωγραφιστεί στο προσωπό μου απο την ώρα που το είδα!!!!

Τέλος να σας πώ πως με την ραπτομηχανή πάλευα όλο το σαββατοκύριακο! Διάβαζα και τα ενθαρρυντικά σχόλια σας στην προηγούμενη ανάρτηση και πείσμωνα περισσότερο! Ήρθε και η μαμά μου επίσκεψη και μαζί της έφερε "καλά" και "κακά". Τα "καλά" ήταν υλικά φερμουάρ, υφάσματα, ρέλια, δαντέλες κλπ κλπ. Τα "κακά" ήταν υποδείξεις πως όλα τα κάνω ανορθόδοξα...Βλέπετε σαν γνήσια Γιαπωνέζα είναι της ακρίβειας και όταν με έβλεπε να γαζώνω χωρίς να έχω καρικώσει πρώτα ,δηλαδή να έχω βάλει σημάδια με κλωστή που θα γαζώσω (μαθαίνω και ραπτική ορολογία σιγά σιγά) έβγαζε καπνούς! Παρά το ότι σύμφωνα με την μαμά μου πάντα δεν ράβω ακόμα σωστά εγώ ένα τσαντάκι για τα καλλυντικά μου το έφτιαξα! Και όταν το είδα ολοκληρωμένο μόνο τα κλάμματα δεν έβαλα απο την συγκίνηση. Όπως θα διαπιστώσετε χρησιμοποιώ το ίδιο ύφασμα συνέχεια...επειδή το έχω σε ποσότητα και φοβάμαι να δοκίμασω σε άλλα καλύτερα υφάσματα μην τα καταστρέψω...Η επόμενη δημιουργία υπόσχομαι να είναι με άλλο ύφασμα! Μα πείτε μου για πρωτάρα καλό δεν είναι????





Σας αφήνω με δύο πιγκουινάκια που κρυφοκοιτάζουν μέσα απο το τσαντάκι γιατί προορίζονται για δωράκι μην τα πάρει κανένα μάτι και χαλάσω την έκπληξη! Μετά το άγχος της ραπτομηχανής γύρισα στο κλασσικό ράψιμο στο χέρι για να χαλαρώσω λιγάκι ;)



Καλό χειμωνιάτικο απόγευμα σε όλους!

17 σχόλια:

  1. OH MY GOD!!!!!!!
    What stunning work!....
    you are so talented!!
    congratulations on your card win it was well deserved!
    hugz
    irini!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέ είναι πολύ ωραίο!δεν το συζητώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι καταπληκτικο τ τσαντακι σου!!!! ασε τη μαμα σ να λεει κ η δικη μ ετσι λεει αλλα ποιος την ακουει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τέλειο είναι το τσαντάκι σου. Και το ύφασμα του πάει πολύ. Μόλις μάθεις καλά οργάνωσε μαθήματα και για εμάς τις ανεπίδεκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι υπέροχο το τσαντάκι! Τέλειο το ύφασμα!!! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλησπέρα! δεν ξέρω τι λέει η μαμά αλλά φαίνεται υπέροχο! και βεβαίως πολλά πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το'χεις το ραψιμο,ειτε με χερι ειτε με ραπτομηχανη ειναι θεα!!!!
    Να ακους ομως και την μανουλα,κατι ξερει παραπανω!Θα σε βοηθησει πολυ!
    Φοβερο το τσαντακι!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ,ξεχασα να σου δωσω συγχαρητηρια για την καρτουλα σου!!!!Συγχαρητηρια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπράβο για το βραβείο!!φανταστικό τσαντάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μου κάνεις πλάκα..έλα πες το... δεν είναι η πρώτη σου φορά!!!!
    το αποτέλεσμα στο τσαντάκι είναι φοβερό!!! τι και αν ειναι το ίδιο ύφασμα... το αποτέλεσμα μετράει!!!!! τι μου κάνεις τι μου κάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλέ τι λές τώρα ?Τέλειο είναι!!Βασικά την έχεις γλυτώσει γιατί μένουμε μακριά αλλιώς με θα με είχες μόνιμη πελάτισσα.(Σημ: η μικρή μου δεν αφήνει κανέναν να αγγίζει την κουκουβάγια-μπαλαρίνα που της έχεις φτιάξει μήπως και της τη χαλάσουν.Μόνο security που δεν έχει βάλει!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μου κανεις πλακαααα!!εσυ το εφτιαξες;; δεν εχω λογια!θελω κι εγω...
    ερωτηση : υπαρχει κατι που να μην κανεις καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1) Βρε δεν έχει σημασία από που είναι η κάθε μαμά. Θες γνήσια Γιαπωνέζα; Θες γνήσια Ελληνίδα; Θες γνήσια Ινδή; Τα ίδια όλες... Αλλά δεν πειράζει, τις αγαπάμε ούτως ή άλλως...

    2) Μας δουλεύεις έτσι; Καλέ μια χαρά είναι! Να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να φτιάξω τέτοια πορτοφολοτσαντάκια για τα πράγματά μου...

    Γεια στα χεράκια σου κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα λέω πως ότι πιάνεις γίνεται χρυσάφι!!!!θέλω και εγώ τσαντάκι για καλλυντικά!!!!!!! :Ρ φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εντωμεταξύ εγώ ακόμη περιμένω τις τσόχες ε? τελικα παρήγγειλα απο το πλαίσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά αμφιβάλλεις για το αποτέλεσμα;;; Δεν το συζητώ! Είναι καταπληκτικό! Να μας βάλεις οδηγίες βήμα-βήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΩΩΩΝ. ΝΑΙ, ΞΕΡΩ...ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ PUCCARINA ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν'ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΡΑΜΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ??? ΠΩΩΩΩΣ????
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ!!!
    ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: