Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

like a fairytale... vol.2

Τις τελευταίες μέρες νοιώθω μια αδιόρατη θλίψη. Ίσως να φταίει ο καιρός, ίσως να φταίνε όλα αυτά που γυρίζουν μέσα στο κεφάλι μου. Για πρώτη φορά μετά απο πολύ πολύ καιρό ακόμα και το "ψυχοθεραπευτικό" μου μέσω δεν μπορεί να με ταξιδέψει. Έλπιζω να είναι φάση και να περάσει. Κάπου κάποτε είχα διαβάσει έναν "κυνικό" να γράφει και μετά το ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα τι έγινε? Η αλήθεια είναι πως τα παραμύθια σταματάνε πάνω στο καλύτερο, η ζωή όμως όχι...Άραγε η Σταχτομπούτα κατάφερε να ξεπεράσει το ταπεινό της παρελθόν και να αφομοιωθεί στο παλάτι? Άραγε η Κοκκινοσκουφίτσα επανέκτησε την εμπιστοσύνη της στους λύκους? Η Χιονάτη κράτησε επαφή με τους επτά νάνους ή τους ξέχασε? Τα παραμύθια θα μου πείτε είναι για παιδιά τι θές και ασχολήσε...πειράζει όμως που και εγώ θέλω για λίγα δευτερόλεπτα να ξαναγίνω παιδάκι και να πιστέψω σε αυτά? Η διαφορά μου με το γίο μου είναι πως εκείνος βλέπει τον Ήλιο και το Φεγγάρι με τον ίδιο ενθουσιασμό που θα έβλεπε και έναν ροζ ελέφαντα να πετάει...Ίσως πρέπει να θυμηθώ και εγώ λίγο αυτόν τον παιδικό ενθουσιασμό. Σήμερα επι μία ώρα γελούσε απλά επειδή του φούσκωνα και του ξεφούσκωνα ένα μπαλόνι. Για μια ολόκληρη ώρα ήταν πλημμυρισμένος απο ευτυχία επειδή λίγος αέρας μπαινόβγαινε απο ένα πλαστικό μπαλόνι κάνοντας περίεργους ήχους. Πόσο πιο απλά περιγράφεται ο όρος ευτυχία για ένα παιδάκι λιγότερο απο δύο χρονών απ'οτι για έναν ενήλικα. Με τη σημερινή μου μελαγχολική ανάρτηση θέλω να κάνω μια ευχή...θέλω για ακόμα μια φορά να νοιώσω απόλυτη ευτυχία απλά γιατί "λίγος αέρας μπαινοβγαίνει απο ένα πλαστικό μπαλόνι κάνοντας περίεργους ήχους" αφήνοντας στην άκρη όλα αυτά τα υλικά και άυλα που περιχαρακώνουν τις αισθήσεις μου.

Η δεύτερη φουρνιά με τα δωράκια ευτυχώς ήταν μισοέτοιμη... Η διάθεση μου έτσι δεν με εμπόδισε να τα ολοκληρώσω. Αύριο το πρωί θα ταξιδέψουν και αυτά στους παραλήπτες τους και ελπίζω να τους αρέσουν .


Σκουλαρικάκια εναλλακτική "Mικρή γοργόνα" για τη Ρεβέκκα και το Mom of two princes

Σκουλαρικάκια με την τσαγιέρα απο την "Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων" για την Ειρήνη και το The limitation of thought

Και τέλος κρεμαστό για το λαιμό "Tο κοριτσάκι με τα σπίρτα" για την Άλεξ και το My serendipity



Καλή Άνοιξη σε όλους ελπίζω στην επόμενη ανάρτηση να έχω αφήσει πίσω μου τον "Χειμώνα"...





11 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου, είναι δυνατόν να σκέφτεσαι χειμώνα, όταν έχεις το πιτσιρίκι σου να σου χαρίζει χαμόγελα και γέλια! Cheer up!
    Τα κοσμηματάκια σου, όπως και τα προηγούμενα είναι αξιοζήλευτα και αξιολάτρευτα! Είσαι αστείρευτη πηγή!
    Καλη Άνοιξη λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, έλα puccarina μας...θέλουμε πίσω το κεφάτο κοριτσάκι με τα σχιστά ματάκια... Πάντως εάν σε παρηγορεί λιγάκι, είμαστε κι άλλες με παρόμοια διάθεση, γι' αυτό έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στην κυρία Άνοιξη...
    πάντως εγώ χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τα σκουλαρίκια αυτά και είναι σα να μου φουσκώνει κάποιος μπαλονάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπιζω να περασει γρηγορα αυτη η φαση και η μελαγχολικη σου διαθεση!καλο μηνα σημερα ειναι η πρωτη μερα της ανοιξης!τα κοσμηματα σου ειναι πολυ ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο το να ακούς το γελιο του παιδιου σου και καθε παιδιου???
    Ματια μου κοιταξε τον κοσμο και στην ματια σου θα τον δω...Τραγουδανε τα Υπογεια Ρευματα...Καπως ετσι νοιωθω,καθε μερα,με καθετι καινουριο που ανακαλυπτει ο γιος μου η καθετι που κανει μονος του χωρις τη βοηθεια μου!Ξαναγνωριζω τον κοσμο,τον βλεπω μεσα απο τα ματια του!Αυτη ειναι η ευτυχια μου!
    Μη μου εισαι ετσι ομως...:(
    Φαση ειναι θα περασει!Ξερω τι θα σε κανει να χαμογελασεις...

    http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

    :)))))))))))))))))))))

    Τα δωρακια μας ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!Ανυπομονω!!!
    Ειδα την Ελινα το σαββατοκυριακο και φορουσε το δωρακι της και της πηγαινε πααααρα πολυ!!!!!
    Σε φιλω...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα σου εύχομαι καλό μήνα με αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Οι μελαγχολικές μέρες θα περάσουν και σύντομα θα χαμογελάς κι εσύ με τα απλά πράγματα της καθημερινότητας όπως και το αγοράκι σου!
    τα δωράκια για τις υπόλοιπες τυχερές είναι εξίσου όμορφα και εντυπωσιακά με τα προηγούμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνησω με την Αλεξανδρα.Δεν υπαρχει ωραιοτερο απο το γελιο ενος παιδιου.Και το μονο που μπορουμε να διδαχτουμε ειναι πως απλα πραγματα μας κανουν ευτυχισμενους.Υπεροχα τα σκουλαρικια.το περιμενω πως και πως....σε ευχαριστω πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Teapot earings just for me!!!!!!
    I am going to cry from happiness......I do not know if you know but I have a teapot obsession!!
    now I can wear it.
    These are just too cute!!
    You are so talented and sweet!
    1,0000000 thank yous!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο blog μου σε περιμένει πρόσκληση για παιχνιδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιωάννα μου φάση είναι κ θα περάσει!!! Προσπάθησε να γίνεις κ εσύ παιδί μαζί με το μικρό σου κ να απολαμβάνεις κάθε στιγμή όπως κ ο μικρός σου!! Να γελάς ακόμα κ με τα απλά πραγματάκια που κάνουν τις μικρές φατσούλες να ξετρελαίνονται!
    Τα σκουλαρικάκια σου για ακόμη μια φορά καταπληκτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωαννούλα μου υπέροχα τα κοσμηματάκια! Γεια στα χέρια σου... Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές... Αν όχι σκέψου πως πάντα υπάρχει κάτι πιο άσχημο από αυτό που μπορεί να νιώθουμε ή να συμβαίνει σε εμάς...
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητή μου ιωάννα,
    είναι φυσικό που και που να είμαστε λίγο...blue...! εμένα με πιάνει πολύ συχνά! αλλά πάντα προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου ότι υπάρχουν πολλά καλά στη ζωή για τα οποία πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. πριν μερικές μέρες, πήγα στα κοιμητήρια για να επισκεφτώ μια ψυχούλα που με άφησε πριν πολλά χρόνια, πριν ζήσει ο,τιδήποτε σε αυτή τη ζωή! έκλαψα, έκλαψα, έκλαψα και μετά σκέφτηκα ότι "πώς μπορώ να μεγαλοποιώ μερικές αναποδιές που μου έτυχαν στη ζωή, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν τόσο πολύ;!". Νομίζω ότι χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου! το βλέπω και στη μαμά μου!....χαμογέλα! ακόμα και αν δε βλέπεισ κατι αστειο! χαμογελα παντού! (εγω χαμογελαω στο λεωφορειο, στο δρόμο, στο σπίτι..ειμαι σιγουρη οτι ο γυρω κοσμος με θεωρει χαζοχαρουμενη πλεον! :Ρ)
    να εχεις παντα στο μυαλο σου:
    1) When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile!
    2)When life gives you lemons, ask for salt and tequila!
    3)When Life Gives You a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and Just Dance!!!
    καλό βράδυ! ^_^ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: