Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πρώτη προσπάθεια....


Απο καιρό παρακολουθώ τις πολύ όμορφες συνθέσεις (layouts) που κάνουν διάφορες κοπέλες με πολύ θαυμασμό...Συνεχώς όμως ανέβαλα να προσπαθήσω να φτιάξω και εγώ μία. Ίσως η απειρία μου καθώς και η έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού και υλικών με αποθάρρυναν. Σήμερα όμως το πήρα απόφαση και έφτιαξα την πρώτη μου. Με αφορμή την πρόκληση της Ειρήνης στο Crafty Cropers gr αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ. Μάλιστα επειδή τελευταία ψάχνομαι λιγάκι πάνω στην τεχνική quilling είπα να χτυπήσω στο μπλέντερ τις δύο αυτές πρώτες μου προσπάθειες ελπίζοντας να βγεί κάτι καλό...Βασικό θέμα της πρόκλησης ήταν το φθινόπωρο και βασική προϋπόθεση η χρήση ενός φύλλου. Δεν μπορώ η αλήθεια είναι να αξιολογήσω η ίδια το αποτέλεσμα το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως το διασκέδασα πολύ και σίγουρα θα ξαναπροσπαθήσω!




Σήμερα κλείνουμε με τον Πήτερ Πάν μου δύο χρόνια έγγαμου βίου...υπόσχομαι το επόμενο layout μου να είναι αφιερωμένο σε εκείνον και μόνο εκείνον!!! Σ αγαπάω γλυκέ μου και ας γκρινιάζω πότε πότε ήσουν είσαι και θα είσαι πάντα η πύλη μου στην χώρα των παραμυθιών και των ονείρων, ο οδηγός μου στην χώρα του Ποτέ Ποτέ...

4 σχόλια:

  1. Wow what an amazing job you have done with the quilling......for a first layout it is a very good attempt, your colours are harmonious and placement of photos and papers tasteful...great job.
    Thank you for playing along.
    I look forward to your 2nd layout for the second challenge...keep up the great work.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφη σύνθεση!!Αν έτσι είναι η πρώτη σου προσπάθεια θα θαυμάσουμε πολλά από τα χεράκια σου!!Καταπληκτική η δουλειά με το quilling,το έχω προσπαθήσει και εγώ παλιότερα με πολύ κατώτερα αποτελέσματα από τα δικά σου!!Το πως να τα συνδιάσεις για να βγει το φύλλο σαν σχέδιο το είδες κάπου ή ήταν δικιά σου έμπνευση;;;Όπως και να χει μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Την ιδέα για τα φυλλαράκια την είδα σαν εικόνα ψάχνωντας στο ιντερνετ και μετά προσπάθησα να κάνω κάτι αντίστοιχο βλέποντας την εικόνα...δεν βγήκε βέβαια ίδιο με αυτό που κοιτούσα αλλά τουλάχιστον έμοιαζε με φύλλο χιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: