Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Χάρτινα Κρινάκια


Όταν επέστρεψα απο τις διακοπές μετά λύπης μου διαπίστωσα πως οι τέσσερις γλαστρούλες μου είχαν μαραθεί...Η αλήθεια είναι πως δεν θα με έλεγες άνθρωπο των φυτών, Τα αγαπάω μου αρέσει να τα κοιτάζω να τα μυρίζω αλλά είμαι εντελώς απαράδεκτη στο να τα περιποιούμαι... Για αυτό και για όλους εκείνους που αγαπούν τα λουλουδάκια αλλά ξεχνούν να τα ποτίσουν σήμερα θα φτιάξουμε χάρτινα κρινάκια με την τεχνική οριγκάμι που έχω ήδη αναφέρει. Προσπάθησα στο βιντεάκι να είμαι όσο πιο κατατοπίστική γίνεται το αποτέλεσμα βέβαια θα το έλεγα μέτριο. Όσον αφορά την ποιότητα της λήψης αρκεί να σας πώ πως δεν έχω τρίποδο και παιδεύομαι με διάφορους ευφάνταστους τρόπους που θα αποφύγω να αναφέρω μήπως σώσω και λίγο απο την αξιοπρέπεια μου. Φανταστείτε πως βλέπετε μια ταινία τύπου "Blair witch project" και δείξτε κατανόηση. Yπόσχομαι σε μελλοντική βελτιώση.





Τέλος να σας πώ πως αν και ιδιαίτερα χαριτωμένα αυτά τα κρινάκια δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα αληθινά. Είπαμε καλό το χαρτί αλλά το φυσικό λουλούδι είναι αλλιώς γιαυτό και κάλεσα τον λουλουδό-ιατρό μου (δηλ την μαμα μου) και οι γλαστρούλες μου άρχισαν να παίρνουν ξανά ζωή ιδού τα πειστήρια...

4 σχόλια:

  1. τι αλλο ποια θα φτιαξεις, ελεος οτι και να κανεις ειναι τελειοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο μπλογκ το οποίο ειναι πολύ γλυκό και σε προδιαθετει ευχαριστα!
    Με τη μουσική από την Αμελί -ειχα προσπαθησει μια φορά να τη βαλω αλλα δεν τα καταφερα...- από τη μια και τις όμορφες και γουστόζικες κατασκευές σου από την άλλη... Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πω
    1) Μια χαρά είναι καλέ το βίντεο, και
    2) Τι φωνούλα γλυκιά είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλιαστε: